EN DAG I BUFFYS LIV.......PÅ RIM
Författare: D. Bertilsson och A. Gustavsson

SÖNDAG 12 FEBRUARI, 2006

Den här dagen börjar som så många andra, Buffy tog sovmorgon, vem kan henne klandra? Kvällen innan vi på en fest var, vem vill inte då i sängen stanna kvar?

När hon väl hade slitit sig från John Blund, så vi gick ut och kissade samt hälsade på grannens hund. Solen sken och det var vackert väder, Buffy skuttade omkring i sina röda kläder.

När hon hade varit på "påttan" så ville hon in och leka med den mjuka råttan (leksak!). Buffy med den far och flänger, tills hon till slut iväg den slänger. Energi i överflöd hon besitter och hon framkallar hos oss mycket fnitter.  

Idag skall vi åka till husses far och mor, som i Ekedalen bor. Där brukar det vara mycket skoj, massor av människor och stoj. Så in i buren Buffy fara, färdiga för färden vi nu vara.

När vi alla i bilen placerat, blev allt plötsligt väldigt komplicerat. Vår trogna Volvo vägrade starta, vår dag började urarta.

Efter mycket om och men, vi löste problemen. Husses far med startkablar kom och med dessa under åstadkom.  

När vi väl till Ekedalen anlänt, även Buffys bussinne antänt. Full fart i många minuter, tills hennes krafter kortsluter.

När vi äter middag är hon oroande tyst, vi hör inte ett knyst. Vi in i vardagsrummet lufsa, där Buffy i godisskålen glatt glufsa.

Efter denna sockerchock, hon blev utsedd till syndabock. Men mot hennes söta nuna vi inte var immuna. Efter inte många slag på uret, vi kelade med det lilla djuret.

Mat det ville hon nu ej äta, och vi orkade inte träta. Magen var väl full av snask, vilket hon tyckte var smask.

Dags att åter ut och traska, snön var djup vilket oss överraska. Buffy fick hennes behov gjorda och vi efteråt henne lovorda. Tassarna blev snart väldigt kalla, detta ofrivilliga skakningar framkalla. Hon ville snart åter in i värmen gå, vi valde att henne tillmötesgå.

Nu var det väl ändå dags för hunden att sova? nej det ville hon inte kan jag lova. Buffy i huset far fram som ett skott, i munnen har hon en pipande igelkott (leksak!)

Plötsligt hör vi ett knastrande knak, ur munnen på Buffy ramlar det ut en liten sak. Jag tar det i min hand, det är en mjölktand. Tiden hinner inte länge gå, förrän en tappad tand har blivit två.

Till slut framför OS på TV hon vila, men då var det dags att hemåt bila.

När vi väl kom tillbaka till Skövde, hon i vår säng insövde. Det kom att bli slutet på denna dagen, där hon låg med godis i magen.

Våra rim får man ta med en nypa salt, oavsett om du tycker det är töntigt eller ballt.